Lounas vko 20

Sarfvik Lounas

Maanantai 13.5

Nakkikeitto (M,G)

Lentävän Jaakobin kanaa (L,G) (sis pähkinää)

Paahdettua lohta ja haudutettua purjoa (L,G)

Provencale paahdetut punajuuret ja vuohenjuustoa (L,G)

Saksanpähkinä yrtti kuorrutettua kesäkurpitsaa (M,V,G)

 Perunamuusia (L,G), Riisiä (M,G)

Tiistai 14.5

Savumunakoisokeitto (L,G)

Hawaijin leike ja vaahdotettua yrttivoita (L,G)

Kaalilaatikko (M,G)

Feta-pinaattimoussaka (L,G)

Perunamuusia (L, G), Salviapastaa (L)

Keskiviikko 15.5

Juustokeitto (L,G)

Riistakäristystä & puolukkahilloa (L,G)

Paneroitua turskaa ja tilli-jogurttikastiketta (L,G)

Tomaattista nyhtökauraa (M,G,V)

Perunamuusia (L,G), Paahdetut juurekset (L,G)

Torstai 16.5

Hernekeittoa (M, G) ja pannukakkua (L)

Pyydettäessä myös kasvis-hernekeittoa.

Sarfvikin ”Kentucky fried chicken” friteerattua kanaa (L,G)

Pinaatti-feta pastaa (L)

(Pyydettäessä myös gluteiinittomana)

Lindströminpihvit ja ruskeakastike (L,G)

Paahdettua perunaa (L,G) Paahdetut kauden kasvikset (M,G), Riisiä (M,G)

Perjantai 17.5

Kasvis Borchkeittoa ja smetanaa (L, G)

Sarfvikin ylikypsää savustettua härkää  (L, G)

Ruispöllytetyt silakat ja kermaviilikastiketta (L,G)

Sienirisotto (L,G)

Perunamuusia (L,G) , Paahdetut juurekset (L,G)

Lauantai 18.5

Kirkas kalakeitto (L,G)

Ankanrintaa ja tumma appelsiinikastike (M,G)

Mausteinen härkäpapu pata ja ohraa (M,V)

Feta-minttu täytettyä kesäkurpitsaa (L,G)

Porkkana-perunapyre (L,G), Yrttimarinoidut juurekset (M,G,V)

Sunnuntai 19.5

Kesäkeitto (L,G)

Ylikypsää porsaanniskaa ja dijonkastiketta (L,G)

Paistettua siikaa (L,G)

Sitruunarisotto (L,G)

Paahdettua perunaa (M,G,V), Parsaa ja hollandaise (L,G)

Ota yhteyttä