Lounas vko 32

LOUNASLISTA 5.8–11.8

MAANANTAI

Nakkikeitto (M,G)

Lentävän Jaakobin kanaa (L,G) (sis pähkinää)

Paahdettua lohta ja haudutettua purjoa (L,G)

Provencale paahdetut punajuuret ja vuohenjuustoa (L,G)

Saksanpähkinä yrtti kuorrutettua kesäkurpitsaa (M,V,G)

 Perunamuusia (L,G)

Riisiä (M,G)

TIISTAI

Savumunakoisokeitto (L,G)

Hawaijin leike ja vaahdotettua yrttivoita (L,G)

Kaalilaatikko (M,G)

Feta-pinaattimoussaka (L,G)

Perunamuusia (L, G)

Salviapastaa (L)

KESKIVIIKKO

Juustokeitto (L,G)

Riistakäristystä & puolukkahilloa (L,G)

Paneroitua turskaa ja tilli-jogurttikastiketta (L,G)

Tomaattista nyhtökauraa (M,G,V)

Perunamuusia (L,G), Paahdetut juurekset (L,G)

TORSTAI

Hernekeittoa (M, G) ja pannukakkua (L)

Pyydettäessä myös kasvis-hernekeittoa.

Sarfvikin ”Kentucky fried chicken” friteerattua kanaa (L,G) 

Pinaatti-feta pastaa (L)

Lindströminpihvit ja ruskeakastike (L,G)

Paahdettua perunaa (L,G)

Paahdetut kauden kasvikset (M,G)

Riisiä (M,G)

PERJANTAI

Kasvis Borchkeittoa ja smetanaa (L, G)

Sarfvikin ylikypsää savustettua härkää  (L, G)

Ruispöllytetyt silakat ja kermaviilikastiketta (L,G)

Sienirisotto (L,G)

Perunamuusia (L,G)

Paahdetut juurekset (L,G)

LAUANTAI

Kirkas kalakeitto (L,G)

Ankanrintaa ja tumma appelsiinikastike (M,G)

Mausteinen härkäpapu pata ja ohraa (M,V)

Feta-minttu täytettyä kesäkurpitsaa (L,G)

Porkkana-perunapyre (L,G)

Yrttimarinoidut juurekset (M,G,V)

SUNNUNTAI

Kesäkeitto (L,G)

Ylikypsää porsaanniskaa ja dijonkastiketta (L,G)

Paistettua siikaa (L,G)

Sitruunarisotto (L,G)

Paahdettua perunaa (M,G,V)

 Parsaa ja hollandaise (L,G)

Ota yhteyttä